Miljövänligt Schampo

Det är härligt att arbeta med bra råvaror för att kunna göra riktigt bra hudvårdsprodukter!
Dessutom känns det viktigt i den tid vi lever i.
Såg ett naturprogram i helgen som handlade om havsörnar. Intressant att de kan mäta giftiga ämnen i örnarnas blod både från vatten och luften.
Tyvärr så säger det ju en hel del. Bl.a. har man funnit halter av starka kemikalier som är vanliga i traditionella schampon.

Jaa, det är bara att konstatera, så många människor använder alldeles för starka hudvårdsprodukter, och tyvärr så sköljs ju dessa ut i våra vattendrag också. Känns såklart bra att vi på Ljung Hudvård har ett riktigt bra, milt schampo som förutom att skona hår och hårbotten skonar den också miljön!

/Erika

Ljung hudvård står för ekologisk, närproducerad och miljövänlig hudvård och tillverkas i hjärtat av Lappland. Med bakgrund av svåra hudproblem och genom den positiva effekt som vegetabiliska råvaror har på huden, inspireras vi till att utveckla tillverkningen av naturliga hudvårdsprodukter. Våra hudvårdsprodukter hjälper huden att hålla sig frisk, mjuk och smidig med en unik kombination av ekologiska oljor och örter som skyddar och återfuktar huden på ett naturligt sätt.
Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *