Ansiktscreme Vitamin

Vitamincremen är en härligt återfuktande dagcreme med aktiva ingredienser som förbättrar hudens elasticitet och ger fin lyster.

Den innehåller fina torra oljor med essentiella fettsyror som lätt tas upp av huden, bla tistelolja som har hög halt av omega-6 fettsyran linolsyra och även gurkörtolja som är den bästa källan till GLA (gammalinolensyra) som vidare ombildas till prostaglandiner. Prostaglandiner är nödvändiga för att huden ska må bra. Brist på dessa leder till allergiska hudbesvär, torr hud, acne, för tidigt åldrande m.m.

Morotsextraktet med naturligt betakaroten, pro vitamin A och lykopen, ger näring till huden, hjälper till vid cellförnyelsen och skyddar huden mot de skador som UV-ljus kan orsaka och är tex mycket bra efter solning,

Ljungextraktet har bevisad anti-aging effekt och är rik på antioxidanter, har anti-inflammatorisk verkan och är mycket bra vid känslig hud, eftersom den innehåller ursolsyra, en bioaktiv förening som är är optimalt hudvänlig och stöttar, genom mjuka impulser, strukturen hos kollagentrådarna. Resultatet är en förbättring av elasticiteten i huden och därmed mildras torrhetslinjer och smårynkor.

Innehåller även sammandragande apelsinblomvatten och  en eterisk oljeblandning av tangerine, ylang ylang, litsea cubeba, mandarin och rosengeranium som ger en underbart somrig doft!

Ansiktscreme Vitamin är talgbalanserande, och passar därför alla hudtyper, både torr, fet och blandhy.

Vid problemhud eller mycket känslig hud så rekommenderar vi Ansiktscreme Intensiv med aloe vera alternativt doftfri Ringblomscreme.


Kombinera gärna med Ansiktsolja Vitamin på kvällen för hudens återuppbyggelse under natten.

 


Borago Officinalis (gurkört)

Gurkörtolja utvinns ur gurkörtblommans frön och är den bästa källan till GLA.

 

Ljung hudvård står för ekologisk, närproducerad och miljövänlig hudvård och tillverkas i hjärtat av Lappland. Med bakgrund av svåra hudproblem och genom den positiva effekt som vegetabiliska råvaror har på huden, inspireras vi till att utveckla tillverkningen av naturliga hudvårdsprodukter. Våra hudvårdsprodukter hjälper huden att hålla sig frisk, mjuk och smidig med en unik kombination av ekologiska oljor och örter som skyddar och återfuktar huden på ett naturligt sätt.
Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *