Ansiktspeeling med AHA

Idag finns många olika metoder att ta till för att få en föryngrad hud. Vi förespråkar som vanligt naturliga metoder för att få fina resultat.

Nåt som blivit mycket poulärt är att använda sig av syror, som enkelt beskrivet skalar av yttersta hudlagret för att nå ner med koncentrerade halter av aktiva ämnen djupare i huden för att uppnå bättre effekt.

Laktatsyra, AHA (även kallad mjölksyra) ingår i hudens naturliga fuktighetsgivande faktor och är en viktig del av hudens skyddande syramantel som reglerar pH-värdet på huden. Den absorberar och bibehåller fukt i det yttersta skiktet av huden och spelar därför en viktig roll i hudförhållanden. 

Den naturliga mjölksyran (AHA) exfolierar försiktigt döda hudceller, rensar porerna, fuktar huden och förbereder huden så den kan absorbera aktiva ämnen från efterföljande olja, serum eller hudcreme optimalt.

Vår Ansiktspeeling Jojoba är en dubbelverkande ekologisk och vegansk peeling som genom AHA syrans effekt på  huden och med hjälp av mjuka jojobapeelingkorn, fräschar upp huden på ett mycket milt och skonsamt sätt!

Den ger dessutom ofta mycket bra resultat vid acne då den också innehåller ricinolja som är naturligt antibakteriell, renande och hjälper till att lösa upp fett och orenheter i porerna.

Med den halt av AHA som finns i ansiktspeelingen är det ingen fara att vistas i solen i sommar, men även de milda syrornas exfolierande effekt kan göra huden lite mer solkänslig, så ett bra tips är att använda ansiktspeeling på kvällen, ca. 2 ggr i veckan.

Ett hett tips nu inför sommaren, är att först peela huden med Ansiktspeeling Jojojba och sen massera in Vitamin C Antioxidant Serum efteråt – denna kombination ger en helt fantastisk känsla, mjuk och len hy som känns återfuktad och får lystern igen!

Ljung hudvård står för ekologisk, närproducerad och miljövänlig hudvård och tillverkas i hjärtat av Lappland. Med bakgrund av svåra hudproblem och genom den positiva effekt som vegetabiliska råvaror har på huden, inspireras vi till att utveckla tillverkningen av naturliga hudvårdsprodukter. Våra hudvårdsprodukter hjälper huden att hålla sig frisk, mjuk och smidig med en unik kombination av ekologiska oljor och örter som skyddar och återfuktar huden på ett naturligt sätt.
Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *