Gör ditt eget hemma SPA

Tänd ljus, njut av ett varmt bad, och gör ditt eget SPA hemma!

Här kommer tips på ett härligt SPA kit för ansiktet:

För att få till den där riktiga SPA känslan så är Ansiktspeeling Jojoba en utmärkt start, den rengör effektivt med hjälp av mjuka jojobakorn och mild AHA syra som förbättrar hudens struktur genom att exfoliera döda hudceller, återfukta och främja kollagentillväxten.

Följ gärna upp med Ansiktsvatten, Rose Mist eller Neroli Mist, som är fuktgivande, svalkande och sammandragande och förbereder huden för efterföljande produkter.

Vitamin C Serum med svartvinbärsfröolja och ljungextrakt ger en extra boost och lyster till huden samt en ljuvlig doft av svartvinbär och citrus! Innehåller också stabilt C-vitamin som verkar på djupet och bidrar till kollagenbildningen i huden, samt förhindrar pigmentfläckar.

Avsluta med en vitaminrik och näringsrik ekologisk ansiktsolja.
Ansiktsolja vitamin med gurkörtolja (GLA) och morotsextrakt ger en djupverkande fin lyster och gör huden mjuk och sammetslen.

649 kr

Tips på ett väldoftande SPA kit för kroppen:

Ekotvål med ljuvlig doft av kryddnejlika från Malin i Ratan. Passar bra både till händer och kropp, som schampo eller som raktvål.
Hudolja Fjällviol med härlig mandelolja som går utmärkt att använda till både massage och bad, samt en svalkande mjukgörande fotcreme som ger en fräsch, skön känsla med en frisk doft av pepparmynta och eukalyptus!

329 kr

Ljung hudvård står för ekologisk, närproducerad och miljövänlig hudvård och tillverkas i hjärtat av Lappland. Med bakgrund av svåra hudproblem och genom den positiva effekt som vegetabiliska råvaror har på huden, inspireras vi till att utveckla tillverkningen av naturliga hudvårdsprodukter. Våra hudvårdsprodukter hjälper huden att hålla sig frisk, mjuk och smidig med en unik kombination av ekologiska oljor och örter som skyddar och återfuktar huden på ett naturligt sätt.
Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *