Månadens Erbjudande – Ansiktsserum Svartvinbär

Ni har väl inte missat att varje månad så har vi en produkt till rabatterat pris i vår webbshop!

 

Vårt djupverkande C-vitaminserum är rik på antioxidanter som hjälper till att skydda och stärka huden.  Innehåller svartvinbärsfröolja, C-vitamin, morotsextrakt och ljungextrakt. Serumet lämnar huden sammetslen och man kan verkligen känna att serumet verkar på djupet, med synbart resultat! Det absorberas snabbt av huden och har en helt  ljuvlig doft av svartvinbär!

Ett serum har en uppbyggnad av ingredienser med mindre molekyler som går djupare in i huden än en ansiktskräm vilket gör att det lättare absorberas och återfuktar huden mer intensivt.
Eftersom det tränger ner i hudlagren och verkar på djupet passar det utmärkt för antiaging och ger effekt genom att motverka processen av hudens åldrande och tillföra huden fukt.

 

Svarta vinbär är ovanligt rika på lättupptaglig Omega 3 (SDA) och Omega 6 (GLA), antioxidanter och vitaminer som visat sig vara ett högst värdefullt näringstillskott. Framförallt avspeglas detta i hudkvalité. Det är oljan inuti  de små fröna som bär på supernäringen. Den utvinns genom kolidoxidpressning som sker vid låga temperatur, utan kemiska lösningsmedel. Och det är det som gör oljan lite extra lyxig!  För den som upplever besvär med torr, irriterad hud och hårbotten kan svartvinbärsfröoljan hjälpa.

Passa på att ta del av det rabatterade priset och unna dig själv lite extra lyx nu i sommar!

Beställ ditt serum här

Varma hälsningar från ett soligt Norrland.

 

Ljung hudvård står för ekologisk, närproducerad och miljövänlig hudvård och tillverkas i hjärtat av Lappland. Med bakgrund av svåra hudproblem och genom den positiva effekt som vegetabiliska råvaror har på huden, inspireras vi till att utveckla tillverkningen av naturliga hudvårdsprodukter. Våra hudvårdsprodukter hjälper huden att hålla sig frisk, mjuk och smidig med en unik kombination av ekologiska oljor och örter som skyddar och återfuktar huden på ett naturligt sätt.
Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *