En riktig fuktboost

Vi älskar multifunktionsprodukter!

Måste bara tipsa om vår underbara Eye Balm Kamomill som är en toppenprodukt att använda runt den tunna känsliga huden kring ögonen med dess svalkande känsla.

Den innehåller bioaktiva ämnen som kamomillextrakt, ljungextrakt, aloe vera och nyponrosfröolja som innehåller hög halt av naturlig retinsyra, Vitamin A (retinol). Det mesta av det bästa 😉

Under sommaren har jag även använt den i hela ansiktet som fuktserum med fantastiskt resultat!

Fuktgivande Eye Balm Kamomill

Behöver du en fuktboost efter sommaren så testa denna!
Eye Balm Kamomill

Den är baserad på Aloe vera, vars unika innehåll av polysackarider binder fukt otroligt bra.

Aloe Veran ökar också hudens förmåga att hålla fukt även på lång sikt, fungerar också antiinflammatoriskt och ger skydd och regenerering av huden genom sina mycket antioxidanta polyfenoler, och är inte minst mycket bra mot solskador, både som förebyggande och efter sol!

Mirakelväxten Aloe vera

/ Tina

Ljung hudvård står för ekologisk, närproducerad och miljövänlig hudvård och tillverkas i hjärtat av Lappland. Med bakgrund av svåra hudproblem och genom den positiva effekt som vegetabiliska råvaror har på huden, inspireras vi till att utveckla tillverkningen av naturliga hudvårdsprodukter. Våra hudvårdsprodukter hjälper huden att hålla sig frisk, mjuk och smidig med en unik kombination av ekologiska oljor och örter som skyddar och återfuktar huden på ett naturligt sätt.
Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *