Eye Balm Kamomill

Nu är den äntligen här!

….en efterlängtad ny ansiktsprodukt i Ljungserien – Eye Balm Kamomill

Denna underbara ögoncreme är som ett svalkande och skönt balsam för trött hud och tillför huden fukt och lyster, minskar torrhetslinjer och ger en lätt, mjuk känsla!
Innehåller kamomillextrakt som är lugnande för känslig hud och bioaktivt ljungextrakt med anti-aging effekt. Baserad på ekologiskt rosenblomsvatten och aloe vera som skyddar huden runt ögonen.
Ingen doft tillsatt.

Användning:
Den tunna huden kring ögonen är känslig och cremen ska appliceras med lätta fingrar längs ögonbenet och inte för nära ögat.

Kamomillextrakt är lugnande, renande och innehåller verksamma ämnen såsom azulen som minskar svullnader, chamazulen och bisabolol som gör att aktiva ingredienser, antioxidanter, vitaminer och andra näringsämnen lättare går in i huden.

Ljungextrakt har bevisad anti-aging effekt, är rikt på antioxidanter, har anti-inflammatorisk verkan och innehåller naturlig ursolsyra som genom mjuka impulser stöttar strukturen hos kollagentrådarna. Resultatet är en förbättring av elasticiteten i huden och därmed mildras torrhetslinjer och smårynkor.

Ros är känd för att vara lugnande, svalkande och antiseptisk, samt främjar hudens naturliga ph-balans. Hudvård med rosor är uppfriskande och idealiskt för hud med rynkor.

Aloe vera vårdar huden och understödjer hudens förmåga att bevara fukt och att regenereras (återbildas). Den har dessutom en svalkande effekt och antiseptisk verkan.

Sheasmör är mycket mjukgörande, anti-inflammatoriskt och ger ett naturligt skydd mot skadligt UV-ljus samt mycket rikt på värdefulla beståndsdelar såsom omättade fetter, essentiella fettsyror, vitamin E och D och fytosteroler.

Passa på! Introduktionserbjudande på Eye Balm Kamomill i webshopen!

 

Ljung hudvård står för ekologisk, närproducerad och miljövänlig hudvård och tillverkas i hjärtat av Lappland. Med bakgrund av svåra hudproblem och genom den positiva effekt som vegetabiliska råvaror har på huden, inspireras vi till att utveckla tillverkningen av naturliga hudvårdsprodukter. Våra hudvårdsprodukter hjälper huden att hålla sig frisk, mjuk och smidig med en unik kombination av ekologiska oljor och örter som skyddar och återfuktar huden på ett naturligt sätt.
Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *