Det börjar grönska

Idag möts vi av snöflingor, regn och hagel om vartannat, Och däremellan en liten solglimt. Men vad gör det för det är något speciellt med våren, för varje dag händer något nytt i naturen, och det är nästan så att man kan se med bara ögonen hur det växer ut nya knoppar och hur det börjar grönska på marken. Rabarbern kryper sakta upp från sin vintervila och björkarnas blad börjar att slå ut. Till och med ”ogräs” är vackert så här års! Önskar att vi kunde stoppa tiden lite, så att vi skulle hinna njuta en stund extra. Men vi får nöja oss med att föreviga det vackra på bild.

Årets första blomma hittade jag av en slump då ett löv blåste iväg från marken, och under fick jag syn på denna.

Rabarberns blad nästan bländas med sin otroliga grönska.

 

Detta ogräs tycker jag är så vackert, och när solen kom fram drömde jag mig bort till den riktigt varma sommaren, om än bara för en liten liten stund.

Kontraster i naturen likt dessa tycker jag är så vackert! Ett gammalt liv möter nytt liv.

Varma Kramar / Anna

 

Ljung hudvård står för ekologisk, närproducerad och miljövänlig hudvård och tillverkas i hjärtat av Lappland. Med bakgrund av svåra hudproblem och genom den positiva effekt som vegetabiliska råvaror har på huden, inspireras vi till att utveckla tillverkningen av naturliga hudvårdsprodukter. Våra hudvårdsprodukter hjälper huden att hålla sig frisk, mjuk och smidig med en unik kombination av ekologiska oljor och örter som skyddar och återfuktar huden på ett naturligt sätt.
Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *