Bästa deodorant i Organic Beauty Awards


Deodorant Hjortronblom utsågs 2017 till bästa deodorant i Organic Beauty Awards!
Juryns motivering: Lika naturlig och fräsch som namnet, med en härlig svag doft som gifter sig med vilken parfym som helst.
Utan kladd håller den dig fräsch hela dagen och kvällen!

Och nu är dessutom deodorant Fjällsippa en av 4 nominerade i kategorin bästa deodorant 2019!

Det som är unikt med våra deodoranter och som gör dom så otroligt bra är kombinationen av aloe vera och ricinolja!
Lugnande, renande och antiseptiska egenskaper ger ett otroligt bra resultat för den känsliga huden i armhålan, helst efter rakning också då det annars kan svida och irritera. Deodoranten gör sitt jobb effektivt samtidigt som den vårdar och ger en otroligt skön känsla under armarna.

Aloe Barbadensis

Med en underbart mjuk och bärig doft av hjortron passar Deodorant Hjortronblom särskilt bra för extra känslig hud.
Deodorant Fjällsippa har samma fina innehåll och är också väldigt mild, men med en frisk citrusdoft, och båda är lika uppskattade av både kvinnor och män!

Deodorant Hjortronblom / wwwljungoflapland.se

Ljung hudvård står för ekologisk, närproducerad och miljövänlig hudvård och tillverkas i hjärtat av Lappland. Med bakgrund av svåra hudproblem och genom den positiva effekt som vegetabiliska råvaror har på huden, inspireras vi till att utveckla tillverkningen av naturliga hudvårdsprodukter. Våra hudvårdsprodukter hjälper huden att hålla sig frisk, mjuk och smidig med en unik kombination av ekologiska oljor och örter som skyddar och återfuktar huden på ett naturligt sätt.
Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *