Veckans erbjudande

Nu börjar vi med veckans erbjudande!

Håll utkik efter  veckans vara i webbshoppen ,  hädanefter kommer vi med ett nytt produkterbjudande varje vecka till rabatterat pris, och  det gör vi för att vi vill visa vår kärlek till er läsare och kunder så att ni kan klicka hem era favoriter lite förmånligare.

 

 

Fotcreme ”Rimfrost” är svalkande mjukgörande med ekologiskt sheasmör, kokossmör och bivax som verkar skyddande vid torr och narig hud. Ger en skön känsla och håller dina fötter mjuka länge. Fräsch doft av pepparmynta och eukalyptus, innehåller även tea tree olja.

 

/ Anna

Ljung hudvård står för ekologisk, närproducerad och miljövänlig hudvård och tillverkas i hjärtat av Lappland. Med bakgrund av svåra hudproblem och genom den positiva effekt som vegetabiliska råvaror har på huden, inspireras vi till att utveckla tillverkningen av naturliga hudvårdsprodukter. Våra hudvårdsprodukter hjälper huden att hålla sig frisk, mjuk och smidig med en unik kombination av ekologiska oljor och örter som skyddar och återfuktar huden på ett naturligt sätt.
Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *